Αποτελέσματα για 101-110 από 819
Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2020 | Whole genome sequencing and characterization of the lactic acid bacteria Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: physiological, evolutionary and technological implications | Αλεξανδράκη, Σταυρούλα Π. | |
2020 | Integrated management of vector borne diseases in conditions of humanitarian crisis with emphasis on vector control: the refugee example of Greece | Φωτάκης, Εμμανουήλ-Αλέξανδρος Κ. | |
2020 | Γονιδιωματική και μεταβολομική ανάλυση θαλάσσιων μικροφυκών | Πατέλου, Μαρία Σ. | |
2020 | Επίδραση της πυκνότητας σποράς και της λίπανσης στα αγρονομικά χαρακτηριστικά και στην ποιότητα βιολογικής καλλιέργειας μελάνθιου (Nigella sativa L.) | Ρούσσης, Ιωάννης Ε. | |
2020 | Elemental metabolomics: development of elemental fingerprinting for food authentication | Δρίβελος, Σπύρος Α. | |
2020 | In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat products | Παυλή, Φωτεινή Γ. | |
2020 | Μελέτη και αξιοποίηση της ελληνικής φυσικής και αγροτικής βιοποικιλότητας για την ανάπτυξη νέων βιοκτόνων | Καψάσκη - Κανελλή, Βασιλική - Ναυσικά Ι. | |
2020 | Ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων αγροτικών ψηφιακών αγορών | Λιαπάκης, Αναστάσιος Μ. | |
2020 | Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meat | Λύτου, Αναστασία Ε. | |
2020 | Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδους | Παυλίδης, Δημήτριος Ε. | |