Σύνθετη Αναζήτηση






     
Αποτελέσματα/σελίδα  |  Ταξινόμηση ανά Σε σειρά
Αποτελέσματα για 101-110 από 819

ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2020Whole genome sequencing and characterization of the lactic acid bacteria Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis: physiological, evolutionary and technological implicationsΑλεξανδράκη, Σταυρούλα Π.
2020Integrated management of vector borne diseases in conditions of humanitarian crisis with emphasis on vector control: the refugee example of GreeceΦωτάκης, Εμμανουήλ-Αλέξανδρος Κ.
2020Γονιδιωματική και μεταβολομική ανάλυση θαλάσσιων μικροφυκώνΠατέλου, Μαρία Σ.
2020Επίδραση της πυκνότητας σποράς και της λίπανσης στα αγρονομικά χαρακτηριστικά και στην ποιότητα βιολογικής καλλιέργειας μελάνθιου (Nigella sativa L.)Ρούσσης, Ιωάννης Ε.
2020Elemental metabolomics: development of elemental fingerprinting for food authenticationΔρίβελος, Σπύρος Α.
2020In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat productsΠαυλή, Φωτεινή Γ.
2020Μελέτη και αξιοποίηση της ελληνικής φυσικής και αγροτικής βιοποικιλότητας για την ανάπτυξη νέων βιοκτόνωνΚαψάσκη - Κανελλή, Βασιλική - Ναυσικά Ι.
2020Ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων αγροτικών ψηφιακών αγορώνΛιαπάκης, Αναστάσιος Μ.
2020Effect of the antimicrobial immersion (marination) on the quality and safety of chicken meatΛύτου, Αναστασία Ε.
2020Αξιολόγηση της ποιότητα, ασφάλειας και αυθεντικότητας του κρέατος με ταχείες μεταβολομικές μεθόδουςΠαυλίδης, Δημήτριος Ε.