Η διατροφική αξία της νηστείας της Ορθόδοξης Εκκλησίας και η επίδρασή της στο μεταβολισμό των λιπιδίων και σε άλλες βιοχημικές και βιολογικές παραμέτρους
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/15741
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/15741
Εναλλακτικός τίτλος
The nutritional value of periodic fasting prescribed by the Greek Orthodox Christian and its effect on blood lipids and other biochemical and biological factors
Συγγραφέας
Σαρρή, Αικατερίνη
Ημερομηνία
2006
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Κρήτης. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής. Τομέας Κοινωνικής Ιατρικής. Κλινική Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής
Εξεταστική επιτροπή
Τζανάκης Νικόλαος
Σιαφάκας Νικόλαος
Κουρουμάλης Ηλίας
Ζαννής Βασίλειος
Κογεβίνας Εμμανουήλ
Μπούμπας Δημήτριος
Λιόνης Χρήστος
Επιστημονικό πεδίο
Ιατρική & Επιστήμες Υγείας
Επιστήμες Υγείας
Λέξεις-κλειδιά
Νηστεία; Περιοδική φυτοφαγία; Διατροφικές συνήθειες; Παχυσαρκία; Επίπεδα υγείας; Λιπίδια; Χορτοφαγία; Ελλάδα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Αγγλικά
Άλλα στοιχεία
156 σ., εικ.