Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών στην παραγωγή των κρεατοσκευασμάτων
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/15258
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/15258
Εναλλακτικός τίτλος
The influence of natural antioxidants on the production of meat products
Συγγραφέας
Γεωργαντέλης, Δημήτριος Σταύρος
Ημερομηνία
2006
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Κτηνιατρική. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωϊκής Προελεύσεως. Εργαστήριο Τεχνολογίας Προϊόντων Ζωϊκής Προελεύσεως
Εξεταστική επιτροπή
Αμβροσιάδης Ιωάννης
Κοντομηνάς Μιχαήλ
Κοϊδης Παύλος
Μπλούκας Ιωάννης
Μπλέκας Γεώργιος
Σούλτος Νικόλαος
Παπαγιάννη Μαρία
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Κτηνιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Φυσικά αντιοξειδωτικά; Κρεατοσκευάσματα; Χιτοζάνη; Δεντρολίβανο; Α-τοκοφερόλη; Οξείδωση
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
197 σ., εικ.