Η διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/12439
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12439
ND
12439
Συγγραφέας
Χασαπίδου, Μαρία
Ημερομηνία
1991
Ίδρυμα
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και Κτηνιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Ελιές; Τοκοφερόλη; Χρωματογραφία
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
223 σελ. : εικ., πίνακες
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)