Η διατροφική αξία της ελιάς με βάση την περιεκτικότητα της σε τοκοφερόλες
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/12439
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/12439
Συγγραφέας
Χασαπίδου, Μαρία
Ημερομηνία
1991
Ίδρυμα
Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Λέξεις-κλειδιά
Ελιές; Τοκοφερόλη; Χρωματογραφία
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
223 σελ. : εικ., πίνακες