ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΡΤΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

Περίληψη

ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑ, ΨΥΧΑ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΑΥΤΟΥ.

Περίληψη σε άλλη γλώσσα

STUDIES OF AROMATIC COMPOUNDS AND FATTY ACIDS IN CRUST, CRUMB AND OVEN GASSES WHEAT BREAD WITH ANISO.
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/0868
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/0868
Εναλλακτικός τίτλος
STUDY OF AROMATIC COMPOUNDS BREAD WITH ANISO
Συγγραφέας
Αγγελούσης, Γεώργιος
Ημερομηνία
1988
Ίδρυμα
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Εξεταστική επιτροπή
ΚΩΜΑΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΕΛΙΣΑΡΗ Ε.
ΠΑΣΑΛΟΓΛΟΥ Σ.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΟΛ ΥΣΙΟΥ Μ.,
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές Επιστήμες
Χημεία
Λέξεις-κλειδιά
Άρτος; Άρωμα; ΓΕΥΣΗ; ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ; ΟΣΜΗ
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά