ΤΑ ΔΙΑΜΕΣΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΡΩΙΜΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΗ: ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ.

Περίληψη σε άλλη γλώσσα

ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑΕΝΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑΔΙΑΦΟΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΕΜΦΑΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΙΜΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΤΩΝ KL, ΚΥΡΙΑ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΕΙΣΘΕΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΓΚΛΕΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΦΙΝΗ, ΓΙΑΤΙΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΜΕΣ ΛΕΠΤΟΤΕΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ KL ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ (^4, ^16, ^17, ^22, ^64, ^67). ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ KL ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΤΕ ΗΜΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΙΤΕ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΗ. ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ KL ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ 3Ο ΕΙΤΕ 4Ο ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ 5Ο ΕΜΒΡΥΙΚΟ ΜΗΝΑ (^16, ^17, ^22), ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟ ...
περισσότερα
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/8482
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/8482
ND
8482
Εναλλακτικός τίτλος
THE INTERSTITIAL CELLS OF THE HUMAN TESTIS IN EMBRYONAL AND EARLY FETAL DEVELOPMENT: A LIGHT AND ELECTRON MICROSCOPY STUDY.
Συγγραφέας
ΚΟΤΣΙΟΜΗΤΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ημερομηνία
1984
Ίδρυμα
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής
Επιστημονικό πεδίο
Ιατρική & Επιστήμες Υγείας
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
79 σ.