ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΜΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΙΤΟΥΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΕ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/6377
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/6377
Εναλλακτικός τίτλος
CONTRIBUTION TO THE STUDY OF STARCH MECHANICAL DAMAGE DURING WHEAT MILLING AND ITS EFFECT OF FLOUR BREAD MAKING PROPERTIES
Συγγραφέας
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Ημερομηνία
1979
Ίδρυμα
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Σχολή Θετικών Επιστημών
Επιστημονικό πεδίο
Φυσικές Επιστήμες
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά