Εφαρμογή της τεχνικής spray drying στην ξήρανση υγρών τροφίμων - πολτού τομάτας

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/20345
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/20345
ND
20345
Εναλλακτικός τίτλος
Application of the spray drying process in drying of liquid foods - tomato pulp
Συγγραφέας
Γούλα, Αθανασία του Μιχαήλ
Ημερομηνία
2004
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Πολυτεχνική. Τμήμα Χημικών Μηχανικών. Εργαστήριο Τεχνολογίας Βιομηχανιών Τροφίμων και Αγροτικών Βιομηχανιών
Εξεταστική επιτροπή
Σακελλαρόπουλος Γεώργιος
Λιακοπούλου-Κυριακίδου Μαρία
Σταματούδης Μιχαήλ
Μπιλιαδέρης Κωνσταντίνος
Δοξαστάκης Γεώργιος
Στοφόρος Νικόλαος
Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος
Επιστημονικό πεδίο
Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία
Επιστήμη Χημικού Μηχανικού
Λέξεις-κλειδιά
Ξήρανση με ψεκασμό; Πολτός τομάτας; Σκόνη τομάτας; Αφύγρανση αέρα; Λυκοπένιο; Υπολογιστική ρευστομηχανική; Προσομοίωση ξήρανσης ψεκασμού; Φασματοφωτομετρία εγγύς υπερύθρου (N.I.R.)
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
422 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
Σχετικές εγγραφές (με βάση τις επισκέψεις των χρηστών)