Διερεύνηση της παρουσίας της Salmonella spp. στη διαδικασία προετοιμασίαςτων σφάγιων: κρίσιμα σημεία και έλεγχος των επιμολύνσεων του χοιρείου κρέατος
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/15009
Εναλλακτικός τίτλος
Prevalence of Salmonella spp. during pig slaghtering operations: critical control points and control of product contamination
Συγγραφέας
Λιμπιτάκης, Νικόλαος Χαράλαμπος
Ημερομηνία
2002
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Κτηνιατρικής. Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προελεύσεως. Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων
Εξεταστική επιτροπή
Ηλιάδης Νικόλαος
Καραιωάννογλου Πρόδρομος
Κοΐδης Παύλος
Σαρρής Κρίτων
Μπουρτζή-Χατζοπούλου Ελευθερία
Αμίν Αμπραχίμ
Σούλτος Νικόλαος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Κτηνιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Σαλμονέλλα; Επιδημιολογία; Διαδικασία σφαγής; Κρίσιμα σημεία; Έλεγχος επιμολύνσεων; Αντιβιοτικά; Ανθεκτικότητα; Διασταυρούμενες αντιδράσεις; Μονοκλινικά αντισώματα; Πλεονεκτήματα ανοσολογικών μεθόδων; Μειονεκτήματα ανοσολογικών μεθόδων
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
239 σ., εικ.