Η επίδραση του ασβεστίου σε φυσιολογικές, βιοχημικές και φυτοπαθολογικές παραμέτρους καρπών από διακριτούς γενότυπους ροδακινιάς (Prunus persica L. Batsch)
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/14579
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/14579
Εναλλακτικός τίτλος
The effect of calcium in physiological, biochemical and phytopathological aspects of distinct peach genotypes (Prunus persica L. Batsch)
Συγγραφέας
Μαγγανάρης, Γεώργιος Αθανάσιος
Ημερομηνία
2004
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας. Τομέας Οπωροκηπευτικών και Αμπέλου
Εξεταστική επιτροπή
Βασιλακάκης Μιλτιάδης
Διαμαντίδης Γρηγόρης
Γκατζιάνας Αθανάσιος
Θεριός Ιωάννης
Κλωνάρη Αικατερίνη
Στράτης Ιωάννης
Γιουψάνης Τραϊανός
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Γεωργία, Δασοκομία, και Αλιεία
Λέξεις-κλειδιά
Ροδακινιά; Ασβέστιο; Κυτταρικό τοίχωμα; Πηκτίνη; MF - NMF γενότυποι; Ψυχρή συντήρηση; Μάλλινη υφή; Καφετίασμα σάρκας
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
213 σ., εικ.