Μελέτη της επίδρασης της χλωράς λιπάνσεως στη ζωηρότητα, την ευρωστία και την ποιότητα των οινικών προϊόντων της αμπέλου
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/13774
Εναλλακτικός τίτλος
Influence of cover crops to vigor, capacity, productivity and quality of viti-vinicultural products
Συγγραφέας
Σπινθηροπούλου, Χαρίκλεια
Ημερομηνία
2005
Ίδρυμα
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Φυτικής Παραγωγής. Εργαστήριο Αμπελουργίας
Εξεταστική επιτροπή
Σταυρακάκης Εμμανουήλ
Καλτσίκης Παντούσης
Νικολάου Νικόλαος
Σιδήρας Νικόλαος
Νισόπουλος Νικόλαος
Συμίνης Χαράλαμπος
Μπινιάρη Αικατερίνη
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Γεωργία, Δασοκομία, και Αλιεία
Λέξεις-κλειδιά
Χλωρά λίπανση; Βίκος; Φυσική χλωρίδα; Ευρωστία αμπέλου; Ζωηρότητα αμπέλου; Ποιότητα οινικών προϊόντων; Ξινόμαυρα σταφύλια
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
141 σ., εικ.