THE NATURE OF AMYLOSE-LIPID INTERACTIONS AND THEIR EFFECTS ON THE RHEOLOGICAL PROPERTIES OF STARCH
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

DOI
10.12681/eadd/4112
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/4112
Συγγραφέας
ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Ημερομηνία
1986
Ίδρυμα
United Kingdom. University of Strathclyde. Faculty of Science. Department of Bioscience and Biotechnology
Χώρα
Ηνωμένο Βασίλειο
Γλώσσα
Αγγλικά