Πειραματική μελέτη της επίδρασης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην καταστροφή του παθογόνου ορότυπου escherichia coli 0157: H7 σε τρόφιμα ζωϊκής προέλευσης
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή

Όλα τα τεκμήρια στο ΕΑΔΔ προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα.

Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/17045
Εναλλακτικός τίτλος
Experimental study of the electromagnetic radiation effet on the inadivation of escherichia coli 015F:H7 in foods of animal origin
Συγγραφέας
Αποστόλου, Ιωάννα Ανδρέας
Ημερομηνία
2004
Ίδρυμα
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικής. Τομέας Λειτουργικός - Κλινικοεργαστηριακός. Εργαστήριο Μικροβιολογίας
Εξεταστική επιτροπή
Αγνάντη Νίκη
Ελισάφ Μωυσής
Τσατσούλης Αγαθοκλής
Παπαδοπούλου Χρυσάνθη
Ιωαννίδης Κωνσταντίνος
Λεβειδιώτου-Στεφάνου Σταματίνα
Βρυώνη Γεωργία
Επιστημονικό πεδίο
Ιατρική & Επιστήμες Υγείας
Βασική Ιατρική
Λέξεις-κλειδιά
Μικροκύματα; Τρόφιμα ζωϊκής προέλευσης; Γάλα; Κιμάς; Κοτόπουλα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
177 σ., εικ., ευρ.