Επιλογή άγριων και εντερικής προέλευσης στελεχών γαλακτικών βακτηρίων για την παρασκευή ζυμωμένου προϊόντος με προβιοτικές ιδιότητες, από ημιαποβουτηρωμένο κατσικίσιο γάλα
Η διατριβή αυτή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη ηλεκτρονικά
DOI
10.12681/eadd/13849
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/13849
ND
13849
Εναλλακτικός τίτλος
Selection of wild and of intestinal origin strains of lactic acid bacteria for the production of a fermented milk probiotic attributes, from low fat goat's milk
Συγγραφέας
Ξανθόπουλος, Βασίλης
Ημερομηνία
2002
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας
Εξεταστική επιτροπή
Τζανετάκης Νικόλαος
Λιτοπούλου-Τζανετάκη Ευανθία
Ζερφυρίδης Γρηγόρης
Καλογρίδου-Βασιλειάδου Δέσποινα
Βαφοπούλου Άννα
Τσακαλίδου Έφη
Νυχάς Γεώργιος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωπονικές Επιστήμες και ΚτηνιατρικήΓεωπονία, Δασολογία και Αλιεία
Λέξεις-κλειδιά
Γαλακτικά βακτήρια; Ταυτοποίηση; Προβιοτικά; Γάλα κατσικίσιο; Γιαούρτια; Γάλατα ζυμωμένα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
373 σ., εικ.
Στατιστικά χρήσης
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Αφορά στις μοναδικές επισκέψεις της διδακτορικής διατριβής για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΞΕΦΥΛΛΙΣΜΑΤΑ
Αφορά στο άνοιγμα του online αναγνώστη για την χρονική περίοδο 07/2018 - 07/2023.
Πηγή: Google Analytics.
ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
Αφορά στο σύνολο των μεταφορτώσων του αρχείου της διδακτορικής διατριβής.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.
ΧΡΗΣΤΕΣ
Αφορά στους συνδεδεμένους στο σύστημα χρήστες οι οποίοι έχουν αλληλεπιδράσει με τη διδακτορική διατριβή. Ως επί το πλείστον, αφορά τις μεταφορτώσεις.
Πηγή: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών.