Επιλογή άγριων και εντερικής προέλευσης στελεχών γαλακτικών βακτηρίων για την παρασκευή ζυμωμένου προϊόντος με προβιοτικές ιδιότητες, από ημιαποβουτηρωμένο κατσικίσιο γάλα
Η διατριβή αυτή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη ηλεκτρονικά
Το πλήρες κείμενο της διατριβής είναι διαθέσιμο σε έντυπη μορφή από τη Βιβλιοθήκη Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΚΤ
Πρέπει να είστε εγγεγραμένος χρήστης για έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του ΕΑΔΔ  Είσοδος /Εγγραφή
Διεύθυνση Handle
http://hdl.handle.net/10442/hedi/13849
Εναλλακτικός τίτλος
Selection of wild and of intestinal origin strains of lactic acid bacteria for the production of a fermented milk probiotic attributes, from low fat goat's milk
Συγγραφέας
Ξανθόπουλος, Βασίλης
Ημερομηνία
2002
Ίδρυμα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας
Εξεταστική επιτροπή
Τζανετάκης Νικόλαος
Λιτοπούλου-Τζανετάκη Ευανθία
Ζερφυρίδης Γρηγόρης
Καλογρίδου-Βασιλειάδου Δέσποινα
Βαφοπούλου Άννα
Τσακαλίδου Έφη
Νυχάς Γεώργιος
Επιστημονικό πεδίο
Γεωργικές Επιστήμες
Γεωργία, Δασοκομία, και Αλιεία
Λέξεις-κλειδιά
Γαλακτικά βακτήρια; Ταυτοποίηση; Προβιοτικά; Γάλα κατσικίσιο; Γιαούρτια; Γάλατα ζυμωμένα
Χώρα
Ελλάδα
Γλώσσα
Ελληνικά
Άλλα στοιχεία
373 σ., εικ.