Αναζητήστε
Σύνθετη Αναζήτηση
Αρχική
Πλοήγηση
Επιστημονικό πεδίο
Ημερομηνία
Συγγραφέας
Χώρα
Γλώσσα
Ίδρυμα
Ανοικτά Δεδομένα
Σχετικά με το ΕΑΔΔ
Κατάθεση Διατριβής
Συχνές Ερωτήσεις
Κέντρο Υποστήριξης Χρηστών
Επικοινωνία
Είσοδος
Εγγραφή
/
Ξέχασα τον κωδικό
Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά
"
Επιστημονικό πεδίο
"
: "Άλλες Γεωργικές Επιστήμες"
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
(Επιλέξτε έτος)
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1985
1980
1975
1970
1960
1950
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:
Ταξινόμηση ανά:
Ημερομηνία
Τίτλος
Σε σειρά:
Αύξουσα
Φθίνουσα
Αποτελέσματα/σελίδα:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Αποτελέσματα 1 έως 20 από 290
επόμενο >
Ημερομηνία
Τίτλος
Συγγραφέας
Κείμενο Διατριβής
2020
Διερεύνηση της ανάπτυξης, καθώς και ανατομικο-φυσιολογικών παραμέτρων ξηροφυτικών αρωματικών - φαρμακευτικών ειδών της μεσογειακής χλωρίδας, υπό την επίδραση υδατικής καταπόνησης και διαφορετικών ειδών υποστρώματος, σε αστικό φυτοδώμα
Τασούλα, Λαμπρινή Σ.
2020
Ανάλυση υποπροϊόντων ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας και διερεύνηση της βιοδραστικότητάς τους
Κανδυλιάρη, Αικατερίνη Π.
2020
Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologies
Φέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ.
2020
In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat products
Παυλή, Φωτεινή Γ.
2020
Αποδοχή και ενσωμάτωση μεταναστών στον αγροτικό χώρο και αστικό χώρο σε περιόδους οικονομικής αστάθειας
Λίλτση, Πετρούλα Ε.
2020
Μελέτη προ-συλλεκτικών και μετα-συλλεκτικών μεταχειρίσεων ασβεστίου που επηρεάζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά καρπών κερασιάς (Prunus avium L.)
Μιχαηλίδης, Μιχαήλ Σ.
2020
Παραγωγή βιοαερίου από αγροβιομηχανικά απόβλητα κάτω από διαφορετικές συγκεντρώσεις αμμωνίας
Καλαμάρας, Σωτήριος Δ.
2020
Genetic diversity in V. vinifera and its impact on hosted microbiota
Αουάντ, Μουράντ Χ.
2020
Μελέτη και ανάπτυξη ηλεκτρονικών συστημάτων ιχνηλασιμότητας για την εγγύηση της αυθεντικότητας ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων
Παππά, Ιωάννα Χ.
2019
Assessment of nutritional behavior, lifestyle and psychological climate in the classroom before and after the implementation of innovative health education program in nutrition and physical activity
Ευσταθίου, Νικόλαος Θ.
2019
Ανάπτυξη μεθόδων διαχείρισης αυτοφυούς βλάστησης αρχαιολογικών χώρων με βάση ενδεικτική καταγραφή χλωρίδας και σχετιζόμενων προβλημάτων καθώς και διαμόρφωση των αρχών σχεδιασμού της βλάστησης με στόχο την προστασία του μνημείου και την ανάδειξη του ιστορικού τοπίου
Κανέλλου, Ηλέκτρα Π.
2019
Η δικτυακή προσέγγιση των γεωργικών εφαρμογών και η σημασία της στρατηγικής επικοινωνίας στην ολοκληρωμένη αγροτική ανάπτυξη
Σεργιάννη, Δήμητρα Λ.
2019
Ανάλυση συμπεριφοράς νεροβούβαλων κατά τη βόσκηση μέσω θεωρίας δικτύων
Τσιομπάνη, Ελένη Τ.
2019
Study on the biology and chemical ecology of Culex pipiens form "molestus" (Diptera: Culicidae)
Σπανούδης, Χρήστος Γ.
2019
Monitoring wine maturation with alternative chemical analytical methods: prospects and challenges
Μπασαλέκου, Μαριάνθη Γ.
2019
Integrated mathematical programming and agent based model for policy analysis of Greek agriculture
Κρεμμύδας, Δημήτριος Ν.
2019
Χρήση ετεροκυκλικών ενώσεων του αζώτου για την αντιμετώπιση εντόμων των αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων και αξιολόγηση παραγόντων οι οποίοι επιδρούν στην εντομοκτόνο δράση τους
Μπουκουβάλα, Μαρία Κ.
2019
Σύσταση, δομή και οικοφυσιολογικός ρόλος μικροοργανισμικών κοινοτήτων στον πεπτικό σωλήνα εκτρεφόμενων ιχθύων
Νικούλη, Ελένη Α.
2019
Evaluation of grape and wine quality parameters of Agiorgitiko (Vitis vinifera K. cv.) cultivar qrown in Nemea
Πετρόπουλος, Σοφοκλής Π.
2019
Μελέτη των μηχανισμών προσαρμογής στην υδατική καταπόνηση ποικιλιών αμπέλου διαφορετικής γεωγραφικής προέλευσης
Θεοδώρου, Νικόλαος Ν.
Αποτελέσματα 1 έως 20 από 290
επόμενο >