Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Επιστημονικό πεδίο" : "Άλλες Γεωργικές Επιστήμες"
Πηγαίνετε σε ένα σημείο του ευρετηρίου:
Ή πληκτρολογήστε ένα έτος:

Ταξινόμηση ανά: Σε σειρά: Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2019Integrated mathematical programming and agent based model for policy analysis of Greek agricultureΚρεμμύδας, Δημήτριος Ν.
2019Ανάλυση συμπεριφοράς νεροβούβαλων κατά τη βόσκηση μέσω θεωρίας δικτύωνΤσιομπάνη, Ελένη Τ.
2019Χρήση ετεροκυκλικών ενώσεων του αζώτου για την αντιμετώπιση εντόμων των αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων και αξιολόγηση παραγόντων οι οποίοι επιδρούν στην εντομοκτόνο δράση τουςΜπουκουβάλα, Μαρία Κ.
2019Evaluation of grape and wine quality parameters of Agiorgitiko (Vitis vinifera K. cv.) cultivar qrown in NemeaΠετρόπουλος, Σοφοκλής Π.
2019Ανάπτυξη μεθόδων διαχείρισης αυτοφυούς βλάστησης αρχαιολογικών χώρων με βάση ενδεικτική καταγραφή χλωρίδας και σχετιζόμενων προβλημάτων καθώς και διαμόρφωση των αρχών σχεδιασμού της βλάστησης με στόχο την προστασία του μνημείου και την ανάδειξη του ιστορικού τοπίουΚανέλλου, Ηλέκτρα Π.
2019Σύσταση, δομή και οικοφυσιολογικός ρόλος μικροοργανισμικών κοινοτήτων στον πεπτικό σωλήνα εκτρεφόμενων ιχθύωνΝικούλη, Ελένη Α.
2018Extraction of antioxidant polyphenols from Moringa oleifera leaves using a biomolecule based low transition temperature mixtureΚαραγεώργου, Ιωάννα Λ.
2018Recovery of antioxidant polyphenols from olive leaves (Olea europaea spp.) using a novel deep eutectic solvent made of bioorganic moleculesΑθανασιάδης, Βασίλειος Χ.
2018Χρηματοοικονομική διάρθρωση και αποτελεσματικότητα του κλάδου της αιγοτροφίαςΤσιούνη, Μαρία Θ. 
2018Effect of whey protein denaturation on the physicochemical properties of whey-based productsΝικολαΐδης, Αθανάσιος Σ. 
2018Μελέτη της σύστασης σε βιοδραστικές και ευεργετικές για την υγεία του ανθρώπου ενώσεις σε καρπούς του φυτού goji-berry (L. barbarum & L. chinense) θεσσαλικής παραγωγήςΣκενδερίδης, Πρόδρομος Λ.
2018Η επίδραση των τεχνολογιών πληροφορικής στη διοίκηση ολικής ποιότητας: έρευνα στις ελληνικές βιομηχανίες τροφίμωνΖιούπου, Σοφία Γ. 
2018Ιπποκράτεια φυτά: χωρική κατανομή, προσαρμοστικότητα σε εκτατική καλλιέργεια, χημική αποτύπωση και αξιολόγηση της βιολογικής δραστικότητάς τουςΦανουρίου, Ελπίδα Ξ.
2018Ανάπτυξη μεθοδολογίας για την αξιολόγηση συστημάτων διαχείρισης σε επιχειρήσεις φρέσκων κομμένων σαλατώνΤζαμαλής, Περικλής Γ.
2018Monitoring of ochratoxin A production of aspergillus carbonarius isolates from greek grapes through gene expression studies under different ecophysiological factorsΛάππα, Ιλιάδα Κ. 
2017Προσαρμοστικότητα αρωματικών φυτών στις ελληνικές συνθήκες και αντιμικροβιακή δράση των παραγόμενων αιθέριων ελαίωνΦουρνομίτη, Μαρία Ν.
2017Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος υπηρεσιών θέσης για τη διαχείριση εντομολογικών κινδύνων σε γεωργικές καλλιέργειες και αστικό πράσινοΠοντικάκος, Κωνσταντίνος Μ.
2017Biofilm formation, stress responses and virulence genes diversity in Listeria monocytogenesΠοιμενίδου, Σοφία Β.
2017Η δράση των φωσφατασών σε γεωργικά οικοσυστήματα στη Β. ΕλλάδαΑλαμάνου, Μαρία Δ.
2017Αξιολόγηση της ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας στην περιβαλλοντική πολιτική της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΚολιούσκα, Χριστιάνα Γ.