Πλοήγηση στο ΕΑΔΔ ανά "Ίδρυμα" : Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πηγαίνετε στο:
0-9  |   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z   |   Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
ή εισάγετε λίγα αρχικά γράμματα: 
 
Ταξινόμηση ανά:
Σε σειρά:
Αποτελέσματα/σελίδα:
ΗμερομηνίαΤίτλοςΣυγγραφέαςΚείμενο Διατριβής
2023Interactions between the zoophytophagous predator Nesidiocoris tenuis (Reuter) (Hemiptera: Miridae) and the tomato plant and their importance in the control of Tuta absoluta (Meyrick) (Lepidoptera: Gelechiidae) and other serious pests of tomatoΣαρμάχ, Νόμι Ν.
2023Investigating the application of precision agriculture and big data analytics in vineyardsΚασιμάτη, Αικατερίνη Ι.
2023Investigating the phenotypic response and underpinning mechanisms of inter-strain interactions of Listeria monocytogenes in foods and simulated food environmentsΓκερέκου, Μαρία Α.
2015Investigation of the effect of cadmium, selenium and zinc supplementation in broiler feed on productive and biochemical parametersAl-Waeli, Ali
2020In vitro probiotic attributes of lactic acid bacteria and their spoilage potential in meat productsΠαυλή, Φωτεινή Γ.
2010Low-grade heat conversion into power using small scale organic rankine cyclesTchanche, Bertrand F.
2022Mapping Greek “quality cheeses”, compliance to labelling legislation and nutritional profile in relation to Greek population’s dietΚατσούρη, Ευαγγελία Α.
2016Microbial production of poly(hydroxyalkanoates) and biorefinery development using by-product streams from sunflower-based biodiesel production processesΚαχριμανίδου, Βασιλική Γ.
2019Micronutrient intakes in a representative sample of Greek children and adolescents: the hellenic national nutrition and health surveyΜητσοπούλου, Αναστασία-Βασιλική Ι.
2023Monitoring erosion and sedimentation processes using UAV photogrammetry and t-Lidar data in unburned and post-fire settings: implications for soil erosion modelsΑλεξίου, Δέσποινα-Σιμώνη Θ. 
2018Monitoring of ochratoxin A production of aspergillus carbonarius isolates from greek grapes through gene expression studies under different ecophysiological factorsΛάππα, Ιλιάδα Κ.
2019Monitoring wine maturation with alternative chemical analytical methods: prospects and challengesΜπασαλέκου, Μαριάνθη Γ.
2023Mελέτη παθοφυσιολογικών μηχανισμών σε μοντέλο SLC25A46-επαγόμενης νευρολογικής ασθένειας στο ποντίκι μέσω προσεγγίσεων μοριακής γενετικής και πρωτεομικήςΠεριβολίδη, Βασιλική-Ίρις Ν. 
2022Oryzaephilus surinamensis (L.) (Coleoptera: Silvanidae): μελέτη βιολογικών παραμέτρων και του ανταγωνισμού του με άλλα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα είδη εντόμων των αποθηκευμένων γεωργικών προϊόντων και τροφίμωνΝίκα, Εριφίλη Π.
2022Physiological and molecular aspects of sublethally injured Listeria monocytogenes cellsΣιδεράκου, Δανάη-Ουρανία Λ.
2021Phytochemical analysis and biological activity of selected Medicinal and Aromatic plants (Drimia numidica, Smilax aspera L., Rosmarinus officinalis L., Cannabis sativa L., Crocus sativus L.) against diabetes mellitus and cancerΚακούρη, Ελένη Γ.
2023Process design, techno-economic and environmental impact assessment of novel biorefineries for the sustainable production of bio-based and biodegradable productsΙωαννίδου, Σοφία-Μαρία Σ.
2018Quaternary multi-proxy analysis of the paleoenvironment, paleogeography and active tectonics of the Corinth IsthmusΠαλληκαράκης, Άγγελος Ε.
2015Quaternion polynomials and rational rotation minimizing frame curvesΔόσπρα, Πετρούλα Κ.
2020Rapid methods for assessing of microbiological quality and detection of adulteration in animal origin food commodities using spectroscopy-based sensors coupled with machine learning methodologiesΦέγγου, Λεμονιά-Χριστίνα Σ.