Ημερομηνία | Τίτλος | Συγγραφέας | Κείμενο Διατριβής |
2019 | Διερεύνηση της διαιτητικής προσθήκης προβιοτικών η οξινιστών επί σημαντικών βιοδεικτών του εντερικού οικοσυστήματος κρεοπαραγωγών ορνιθίων | Παλαμίδη, Ίριδα Ν. | |
2019 | Διερεύνηση κόστους διατροφής μηρυκαστικών ζώων από ιδιοπαραγόμενες ή/και αγοραζόμενες ζωοτροφές ανάλογα με το παραγωγικό σύστημα | Σιαφάκας, Σταύρος Χ. | |
2019 | Επίδραση της διατροφής με την προσθήκη φυτογενών συστατικών στο αποτύπωμα φυσιολογικών δεικτών της εντερικής οικολογίας παχυνόμενων ορνιθίων | Παρασκευάς, Βασίλειος Β. | |
2018 | Διερεύνηση φαινοτύπων μικροβιακής αντοχής νωπού γάλακτος από πρόβατα πριν και μετά από θεραπεία με αντιμικροβιακούς παράγοντες | Φώτου, Κωνσταντίνα Γ. | |
2018 | Αλληλεπιδράσεις στη γεωργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: σχέσεις τιμών στις αγορές κρέατος χοιρινών και πουλερικών | Τρέμμα, Ουρανία Α. | |
2018 | Μελέτη φυσιογνωμίας ζωοτεχνικής διαχείρισης αγελαδοτροφικών εκμεταλλεύσεων κρεοπαραγωγικής κατεύθυνσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας | Γουρδουβέλης, Δημήτριος Ι. | |
2018 | Διερεύνηση της περιοδικότητας της αποβολής του mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε πρόβατα με φυσική έκθεση στην παραφυματίωση | Ματαράγκα, Αντωνία Χ. | |
2018 | Οι επιδράσεις της εποχικής διακύμανσης σε συνδυασμό με τις διαταραχές υγείας στις αναπαραγωγικές παραμέτρους των εκτρεφόμενων χοίρων | Σκούπα, Ελένη-Παταπία Ι. | |
2017 | Συμπεριφορά βόσκησης αιγών, θρεπτική αξία βοσκήσιμης ύλης και ποιότητα γάλακτος | Μανουσίδης, Θεόδωρος Γ. | |
2017 | Πεπτικότητα ενέργειας διαθεσιμότητα θρεπτικών ουσιών και αξιοποίηση αλεύρου σπόρων ελαιοκράμβης σε σιτηρέσια χοίρων | Καργόπουλος, Αναστάσιος Β. | |
2017 | Επίδραση αβιοτικών παραγόντων στην διακύμανση της χημικής σύνθεσης των κυρίαρχων φυτών ενός υποαλπικού οικοσυστήματος προστατευόμενης περιοχής, στα διάφορα στάδια ανάπτυξης τους και συσχέτιση αυτών με παραγόμενα τρόφιμα | Κουτσούκης, Χαράλαμπος Α. | |
2016 | Μελέτη των μικροαρθροπόδων σίτου και ορύζης κατά την καλλιέργεια έως την αποθήκευση, στην Ελλάδα | Χιντζόγλου, Γεώργιος Ι. | |
2015 | Investigation of the effect of cadmium, selenium and zinc supplementation in broiler feed on productive and biochemical parameters | Al-Waeli, Ali | |
2015 | Παραγωγή αλλαντικών ωρίμασης με προβιοτικά, πρεβιοτικά και ελαιόλαδο | Μάγρα, Ταξιαρχούλα Ι. | |
2015 | Επιζωοτιολογική μελέτη και πρόληψη των σημαντικότερων βακτηριακών και ιογενών νοσημάτων των εκτρεφόμενων μεσογειακών ιχθυών της Ελλάδας | Μπέλλος, Γεώργιος | |
2015 | Genetic structure and diversity of the Lesvos sheep breed | Μαστρανεστάσης, Ιωάννης Α. | |
2015 | Μελέτη του συστήματος της μετακινούμενης αιγοπροβατοτροφίας στην ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη: μια συστημική προσέγγιση | Σιάσιου, Άννα Δ. | |
2015 | Προσδιορισμός της ποιότητας και της προέλευσης του πρόβειου γάλακτος μέσω φυτικών ουσιών και βιοδεικτών | Παπαλουκάς, Λουκάς Λ. | |
2015 | The antioxidant effect of dietary micro algae supplementation on milk, blood and rumen of dairy goats | Abdullah, Mahmoud A. | |
2015 | Διερεύνηση της γενετικής σύστασης και μοριακή ταυτοποίηση των μυδιών (Mytilus galloprovincialis) της Ανατολικής Μεσογείου | Γιάντσης, Ιωάννης Α. | |